Aan ieder behandeltraject gaat een intake vooraf. Voor mij als behandelaar en voor jou als cliënt een belangrijk gesprek, want aan het eind van dit gesprek beslissen we samen of je gaat starten met het behandeltraject.

Een intake begint met een masterclass over de huid. Tijdens de masterclass leer je van alles over jouw huid. Daarna vertel ik wat over mijn werkwijze en met de producten waarmee ik werk. Hierna stel ik je een aantal vragen over je gezondheid, leefstijl en eerdere behandelingen. Ook bespreken we je huidige huidverzorgingsroutine en je wensen en verwachtingen van het behandeltraject. Daarna begint het leukste gedeelte: de huidanalyse en de behandeling! Deze zit inbegrepen bij de intake. Zo kan jij alvast kennis maken met de heerlijke producten van Chris Farrell en kan ik zien hoe jouw huid reageert op deze producten. Ik zal ook uitleg geven over hoe je deze producten gebruikt, mocht je thuis ook meteen aan de slag willen!

Het gesprek duurt ongeveer 90 minuten. Dit is langer dan bij andere praktijken, maar ik vind het belangrijk om echt de diepte met je in te kunnen en ik wil zeker weten dat alles duidelijk is. Op deze manier is er voor jou genoeg tijd om dingen te vragen en kunnen we de tijd nemen, want die verdien je!

In het kort:

  • Duur: 120 minuten
  • Kosten: €149,-
  • Voor wie: je weet al zeker dat je een behandeltraject bij mij wil starten (superleuk!) en bent er klaar voor om te investeren in een mooie, gezonde huid.
  • Waarom: het intakegesprek geeft jou de kans om alles de leren over jouw huid, mijn manier van werken en om vragen te stellen. Ook maak je gelijk kennis met de producten van Chris Farrell door middel van een korte behandeling.
  • Vervolg: tijdens de intake krijgt je advies over het gebruik van thuisproducten en over het behandeltraject. Na de intake leggen we onze agenda’s naast elkaar en plannen we jouw eerste behandeling in!

Mocht je nog niet zeker weten of je een behandeltraject bij mij wil beginnen, dan kunnen we ook eerst even kennismaken.