Je bent op intake geweest, je bent thuis goed bezig met jouw persoonlijke huidverzorgingsroutine en nu is het tijd voor je volgende behandeling: jouw eerste behandeling! We starten met een korte evaluatie waarbij jij mij vertelt hoe je de intake hebt ervaren en hoe de thuisproducten zijn bevallen. Daarna beginnen we met de behandeling. Ik reinig je huid eerst grondig, waarna er (indien nodig) een uitreiniging volgt. Bij iedere behandeling breng ik ook een masker aan. Nadat deze zijn werk heeft kunnen doen, verwijder ik het masker en breng ik een concentraat aan, speciaal aangepast op de behoefte van jouw huid op dat moment. Ik eindig de behandeling met een verzorgende crème. Na de behandeling voelt je huid heerlijk schoon en verzorgd!

Deze behandeling duurt 75 minuten waardoor we echt de tijd hebben om jouw huid eens flink aan het werk te zetten! Ik kijk naar jouw huid en stel de ideale behandeling voor jou op dat moment samen. Want niet alleen iedere huid is anders, zoals ieder mens anders is. Ook kan de behoefte van jouw huid per week of maand veranderen. Huidtherapie is maatwerk.

In het kort:

  • Duur: 75 minuten
  • Kosten: 99 euro
  • Voor wie: je hebt een huidconditie waaraan je wil werken of je wil je huid een boost geven en je bent al op intake geweest.
  • Hoe vaak: Elke zes tot acht weken is de perfecte interval voor deze behandeling.
  • Waarom: In de praktijk kunnen we de huid een echte boost geven.

NB: Dit is de eerste behandeling na de intake. Ik werk altijd met een intake! Heb je nog geen intake gehad? Klik dan hier.