Hi, ik ben Ellen Kuijper-Bernard, huidtherapeut in Haarlem-Noord. Ik heb hier een eigen praktijk aan huis. Als klein meisje stond ik al met mijn eerste zakgeld in de drogist te snuffelen tussen alle crèmes en make-up en als tiener begon ik ook mijn eigen brouwsels (lees: scrubs en bodylotion) te maken. De passie voor huidverzorging ben ik nooit meer kwijtgeraakt, maar ik kan gerust zeggen dat ik er nu een stuk meer kennis over heb (en producten van de drogist en eigengemaakte brouwsels niet meer op mijn huid smeer). Meer kennis opdoen over de huid en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied is iets wat ik heel graag doe.

Ik woon met mijn vriend en twee konijnen in Haarlem-Noord en heb hier een mooie en nieuwe praktijk aan huis. Het helpen van mensen met hun huidconditie en hen behandelen en advies geven, is waar ik erg blij van word. Of je last hebt van bijvoorbeeld acne of littekens, of preventief aan de slag wilt om een mooie, gezonde huid te behouden. Als huidtherapeut zorg ik ervoor dat je met een gezonde huid door het leven gaat en geef ik jou de aandacht en tijd die je verdient! Ik sta bekend om mijn zorgzaamheid, compassie en kennis.

Heb ik al mijn cliënten behandeld en zijn alle handdoeken weer gewassen? Dan is de kans groot dat ik als sociale introvert aan het lezen, gamen, muziek luisteren, kletsen met vriendinnen, wandelen of serie kijken ben. Ik ben gek op Harry Potter, Lord of the Rings en Marvel en heb deze films dan ook al ontelbaar keer gekeken en de boeken gelezen. Daarnaast hou ik van tijd doorbrengen in de natuur, podcasts luisteren en mij bezighouden met zelfontwikkeling.

Vijf willekeurige feitjes over mij:

  • Ik heb, op groen na, alle kleuren van de regenboog in mijn haar gehad
  • Melvin en ik willen heel graag een hondje!
  • Ik schat dat ik alle Harry Potterfilms meer dan 100 keer heb gezien (en kan deze dus niet meer in gezelschap kijken omdat ik meepraat met tekst die wordt gezegd in de film)
  • Mijn allereerste zakgeld besteedde ik aan huidverzorging (ook al was het van Nivea)
  • Ik lees minimaal drie boeken door elkaar, vaak meer…